Az élet szép :)

Nyílt levél egy bántalmazóhoz!

Ez a levél neked szól!
Bántottad azt a nőt, aki a fiadnak adott életet. Azt az embert aki fizikailag képtelen lenne megvédeni magát. Megverted, és kezet emeltél rá, mert Te így tudod csak kompenzálni az elcseszett életedet. De ami a legszomorúbb, hogy ezt a pár éves fiad vagy hallotta, vagy látta, vagy egyszerűen csak érezte, hogy ez nem jó “mert apa veri anyát!”... Tovább »

Amikor terhes leszel…keresed a válaszokat!

Szerintem egy gyerek, nem minden áldozattal jár, hanem inkább csapatmunka egy anya és egy apa között. De keresem még mindig a válaszokat, mert hogy még meg sem érkezett maga a gyermek. Feltételekkel kezelem a csoportos beírásokat, így leszűröm a lényeget, mert lehet belőle tanulni. Úgyanilyen szkeptikusan kezelem a kismama forúmokat, és a kismamáknak készült oldalakat, mert azt vettem észre, hogy ugyanaz a szöveg jelenik meg minden portálon. Elmentem …... Tovább »

Készülődés 2.0

A héten futottam a villamos után – és igen nem volt jó ötlet! – mert miután elmentem wcre, volt egy kisebb vérzésem, aminek a következménye volt, hogy 2 órán át vizsgáltak a kórházban. Ctg, vizsgálatok, ultrahang.... Tovább »

Miért nem jelentettem be a facebookon, hogy babát várok!?

Gondoltam, hogy meghívom azon barátokat egy baba-váró összejövetelre, ahol csak a részvétel lenne a fontos, akikkel szerettem volna találkozni még mielött megszületik a baba és végleg el fognak tünni az életemből – mert erre is fel kell készülni, bárki is állítja az ellenkezőjét! Hát sok mindenre számítottam, de arra nem, hogy azért mondják le a megjelenést, mert …... Tovább »

Levél egy barátnőnek, és a még meg nem fogant gyermekének!

Azért írok neked Drága Barátnőm, mert tudom nem a te hibád, hogy még nem érkezett meg az akiről én tudom, hogy úton van. Befeszültél, ideges vagy, és még én is tükröt tartok, hogy nekem már ott van a pocakomba akiért annyit küzdöttem. Hadd adjak neked pár tanácsot, és nem azért mert én tudom a tutit, hanem mert lehet segít neked, kérlek fogadd el tőlem!... Tovább »

Hargitai Bea szerint “mindenki hazudik a terhességéről” – Tényleg?

Akkor lett gyanús, amikor valami olyat olvastam, hogy “büszke vagyok arra hogy szigorú vagyok”, majd megnéztem a reggeli müsort vasalás közben, ahol a csepp gyerek nassolás közben a fényektől csendben üldögélt egy kanapén, miközben anyukája azt mondja “hogy senki nem hiszi el nekem, hogy különben ő ördögien rossz gyerek.” A vasaló megállt a kezembe…hogy tetszett mondani?... Tovább »

Iskola népszerűsítése, miért…!?

Nem tudom hányan vannak úgy vele mint én, de pont a rendszer-váltás ideje alatti gyerekek javának megmaradt a diszlexiája a kézbeli átnevelések miatt, sokukat bántalmazott a tanára vonalzóval, tockossal, rendszeres megalázással mindenki elött, és olyan fusztrált tanári karokkal találkoztunk, akik nem tisztelték a diákokat, sem.... Tovább »

Az élet része az, hogy meg fogunk halni.

Hónapokig mérges voltam magamra és a Világra, hogy ezt nekem, miért kellett végignézni, érezni ahogyan minden ereje semmivé lesz…mire valaki elmondta, és megértette velem, hogy én egy nagyon szerencsés ember vagyok, mert vele lehettem az utolsó pillanatokban, mert nem volt egyedül.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!