Az élet szép :)

Nyílt levél egy bántalmazóhoz!

Ez a levél neked szól!
Bántottad azt a nőt, aki a fiadnak adott életet. Azt az embert aki fizikailag képtelen lenne megvédeni magát. Megverted, és kezet emeltél rá, mert Te így tudod csak kompenzálni az elcseszett életedet. De ami a legszomorúbb, hogy ezt a pár éves fiad vagy hallotta, vagy látta, vagy egyszerűen csak érezte, hogy ez nem jó “mert apa veri anyát!”... Tovább »

Amikor terhes leszel…keresed a válaszokat!

Szerintem egy gyerek, nem minden áldozattal jár, hanem inkább csapatmunka egy anya és egy apa között. De keresem még mindig a válaszokat, mert hogy még meg sem érkezett maga a gyermek. Feltételekkel kezelem a csoportos beírásokat, így leszűröm a lényeget, mert lehet belőle tanulni. Úgyanilyen szkeptikusan kezelem a kismama forúmokat, és a kismamáknak készült oldalakat, mert azt vettem észre, hogy ugyanaz a szöveg jelenik meg minden portálon. Elmentem …... Tovább »

Miért nem jelentettem be a facebookon, hogy babát várok!?

Gondoltam, hogy meghívom azon barátokat egy baba-váró összejövetelre, ahol csak a részvétel lenne a fontos, akikkel szerettem volna találkozni még mielött megszületik a baba és végleg el fognak tünni az életemből – mert erre is fel kell készülni, bárki is állítja az ellenkezőjét! Hát sok mindenre számítottam, de arra nem, hogy azért mondják le a megjelenést, mert …... Tovább »

Levél egy barátnőnek, és a még meg nem fogant gyermekének!

Azért írok neked Drága Barátnőm, mert tudom nem a te hibád, hogy még nem érkezett meg az akiről én tudom, hogy úton van. Befeszültél, ideges vagy, és még én is tükröt tartok, hogy nekem már ott van a pocakomba akiért annyit küzdöttem. Hadd adjak neked pár tanácsot, és nem azért mert én tudom a tutit, hanem mert lehet segít neked, kérlek fogadd el tőlem!... Tovább »

Hargitai Bea szerint “mindenki hazudik a terhességéről” – Tényleg?

Akkor lett gyanús, amikor valami olyat olvastam, hogy “büszke vagyok arra hogy szigorú vagyok”, majd megnéztem a reggeli müsort vasalás közben, ahol a csepp gyerek nassolás közben a fényektől csendben üldögélt egy kanapén, miközben anyukája azt mondja “hogy senki nem hiszi el nekem, hogy különben ő ördögien rossz gyerek.” A vasaló megállt a kezembe…hogy tetszett mondani?... Tovább »

Miért nem jelöllek vissza a facebook-on?!

Szóval a minap megjelent egy régi osztálytársam, akivel szerintem 16 éve biztosan nem beszéltem, sőt nagyon rossz emlékeim vannak vele kapcsolatban, mert bántott, és mondhatni pokollá tette a szakiskolás éveimet, illetve a hideg kiráz ha úgy szólítanak, ahogy ő tette…nem jelöltem vissza!... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!