Az élet szép :)

Nyílt levél egy bántalmazóhoz!

Ez a levél neked szól!
Bántottad azt a nőt, aki a fiadnak adott életet. Azt az embert aki fizikailag képtelen lenne megvédeni magát. Megverted, és kezet emeltél rá, mert Te így tudod csak kompenzálni az elcseszett életedet. De ami a legszomorúbb, hogy ezt a pár éves fiad vagy hallotta, vagy látta, vagy egyszerűen csak érezte, hogy ez nem jó “mert apa veri anyát!”... Tovább »

Miért nem jelentettem be a facebookon, hogy babát várok!?

Gondoltam, hogy meghívom azon barátokat egy baba-váró összejövetelre, ahol csak a részvétel lenne a fontos, akikkel szerettem volna találkozni még mielött megszületik a baba és végleg el fognak tünni az életemből – mert erre is fel kell készülni, bárki is állítja az ellenkezőjét! Hát sok mindenre számítottam, de arra nem, hogy azért mondják le a megjelenést, mert …... Tovább »

Bűne az, hogy terhes

Ma éreztem először annak a hatását, hogy terhes vagyok!  Életembe nem éreztem magam annyira rosszul a bőrömben mint a mai nap folyamán. Hétvégén kifestettünk 7 év után és megcseréltük a szobákat, hogy a gyerek mégis a melegebb szobában aludjon. Lehet elfáradtam, de lehet tényleg most vagyok nagyon érzékeny. Többen készítettek velem fényképet és mindenkit megkértem… Tovább »

Hargitai Bea szerint “mindenki hazudik a terhességéről” – Tényleg?

Akkor lett gyanús, amikor valami olyat olvastam, hogy “büszke vagyok arra hogy szigorú vagyok”, majd megnéztem a reggeli müsort vasalás közben, ahol a csepp gyerek nassolás közben a fényektől csendben üldögélt egy kanapén, miközben anyukája azt mondja “hogy senki nem hiszi el nekem, hogy különben ő ördögien rossz gyerek.” A vasaló megállt a kezembe…hogy tetszett mondani?... Tovább »

Oravecz Nóra vs Tibi atya?

Ez mit jelent? Tibi atya rájött, hogy amit csinált valakinek abból hitelrontása lett, és bizony lehet belöle anyagi kár is, akár fejlenetés belöle. Ergó megegyezett a kiadójukkal, a könyveinek a jogairól, és ebből lehet következtetni, hogy hátra dölt és köszöni szépen megivott rá egy sört, mondván Dicsértessék!... Tovább »

Iskola népszerűsítése, miért…!?

Nem tudom hányan vannak úgy vele mint én, de pont a rendszer-váltás ideje alatti gyerekek javának megmaradt a diszlexiája a kézbeli átnevelések miatt, sokukat bántalmazott a tanára vonalzóval, tockossal, rendszeres megalázással mindenki elött, és olyan fusztrált tanári karokkal találkoztunk, akik nem tisztelték a diákokat, sem.... Tovább »

Miért nem jelöllek vissza a facebook-on?!

Szóval a minap megjelent egy régi osztálytársam, akivel szerintem 16 éve biztosan nem beszéltem, sőt nagyon rossz emlékeim vannak vele kapcsolatban, mert bántott, és mondhatni pokollá tette a szakiskolás éveimet, illetve a hideg kiráz ha úgy szólítanak, ahogy ő tette…nem jelöltem vissza!... Tovább »

Te tehetsz róla, hogy minden meg fog változni?

Vannak napok amikor minden rendben van. De vannak napok amikor megnyitom az internetet és csak a rosszat látom a Világból, mert túl gyorsan terjednek el a hírek, minden túl gyors… Amikor én gyerek voltam, akkor még újságokat vettünk és vágtuk ki a kedvencünk képeit, ma már inkább letöltöd az okos telefonra. Sőt posztereink voltak a… Tovább »

A kiss-ügy…egy érdekes jővö…

Valami megváltozott. Elmúlt az, hogy mindig csak az áldozat tehet arról, hogy vele elkövették a felfoghatatlant. Akivel megtörtént, azok meg látnak egy jó példát, hogy túl lehet élni…erővel, idővel, de túl lehet élni, mert nem élhet olyan szemétláda a földön, aki megérdemelné, hogy tönkre menjen miatta egy élet!... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!